Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Figuurcorrectie

Regelmatige beweging en gezonde voeding dragen bij aan een mooie huid. Het is bewezen dat de huid zichtbaar verbetert met sporten en een hogere weerstand heeft wanneer jij de juiste voeding (ook vaak voedingssupplementen) nuttigt.

Echter, het kan zijn dat jij met voldoende beweging je silhouet niet helemaal strak krijgt. Ook veroudering van de huid van je lichaam kan ervoor zorgen dat jij minder tevreden wordt over hoe je lijf eruit komt te zien. Daarvoor hebben wij bij CadanCe Huidinstituut een aantal oplossingen:

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen. Dit doen wij door het uitvoeren van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en het gebruik van natuurlijke producten.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Voor iedere klant stellen wij een individueel plan op waardoor huidverbetering op lange termijn zichtbaar wordt. Wij werken vanuit ons hart en met onze kennis, expertise en ervaring maken onze specialisten van ieder bezoek een beleving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Welke behandelingen bieden wij?

Veel mensen blijven een vetrolletje hier of daar houden of hebben last van cellulitis (cellulite) waarvan ze graag af willen. Vetophoping en sinaasappelhuid zijn de meeste voorkomende aandoeningen die men bij ons wil laten behandelen. Ook de verslapping van je huid kan een rol spelen bij hoe je lichaam eruit ziet.

Bij CadanCe Huidinstituut kunnen wij je een totaalprogramma bieden op gebied van figuurcorrectie en afslanken. Daarin zijn wij gespecialiseerd! Na een uitgebreid consult (gratis) kunnen wij je uitleggen geven over jouw mogelijkheden tot een beter silhouet. Als het aan vetophoping, verslapping of cellulite ligt, dan hebben wij een oplossing voor jou.

Wij beschikken bij CadanCe over 3 verschillende technieken waarmee wij zichtbare verbeteringen kunnen creëren; Radiofrequentie voor huidverstrakking, LPG cellu M6 voor vermindering van cellulite en cryotherapie voor vetverbranding.

Hoe werkt het?

Wanneer jij bij CadanCe Huidinstituut terecht komt voor afslanken en figuurcorrectie, kijken wij eerst naar de ‘probleem zones’ en gaan wij vervolgens een plan van aanpak voor jou maken. Wij willen, net zoals jij, zichtbare resultaten op korte en langere termijn. Daar zijn soms meerdere technieken voor nodig. Wij kunnen zowel cryotherapie en LPG Cellu M6 combineren als Cellu M6 en radiofrequentie. 

Boek hieronder een gratis consult afslanken/figuurcorrectie 

Afspraak maken