Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

DAS Plasma

Heeft u last van diepe rimpels rondom uw mond en/of sterke verslapping rondom de ogen? Overweegt u een ooglidcorrectie of fillers, maar wordt u toch liever op een natuurlijke manier behandeld?

Dit is mogelijk met de Dermo Ablation Surgery, ook wel DAS genoemd. DAS werkt met hoogwaardig plasma waardoor de huid gelift wordt zonder omliggend weefsel te beschadigen.

IPL behandeling tegen pigmentvlekken

In onze huid bevindt zich het zogenoemde melanine. Als jouw huid in contact komt met de zon kleurt deze melanine en geeft uiteindelijk een kleur aan jouw huid. Naarmate men ouder wordt, kan het zijn dat de huid onregelmatig kleurt en kunnen er hierdoor pigmentvlekken ontstaan. De pigmentvlekken bevinden zich vaak op de handen, decolleté en gezicht. Dit zijn de meest voorkomende gebieden die aan zonlicht zijn blootgesteld. Dit kan ervoor zorgen dat jouw huid er veel minder egaal eruit ziet. Wij begrijpen volkomen dat je van je pigmentvlekken af wilt zodat jouw huid egaler, gladder en jonger eruit komt te zien. Onze huidspecialisten kunnen pigmentvlekken makkelijk en veilig behandelen met een IPL-behandeling op maat.

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen. Dit doen wij door het uitvoeren van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en het gebruik van natuurlijke producten.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Voor iedere klant stellen wij een individueel plan op waardoor huidverbetering op lange termijn zichtbaar wordt. Wij werken vanuit ons hart en met onze kennis, expertise en ervaring maken onze specialisten van ieder bezoek een beleving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Voor wie is de behandeling geschikt?

Dermo Ablation Surgery – DAS – is de perfecte schoonheidsbehandeling wanneer u last hebt van:
 

  • hangende oogleden;
  • verslapte huid rondom de mond;
  • diepe rimpels bij de bovenlip;
  • oneffenheden zoals bultjes, fibromen, pigmentvlekken;
  • kraaienpootjes;
  • verslapte onderoogleden.

Wat zijn de resultaten van de DAS Plasma-behandeling?

Al na de eerste behandeling ziet u een verbluffend resultaat. De huid is strakker en de conditie van de huid is verbeterd. Dit komt doordat er in de huid meer en beter georganiseerd collageen wordt aangemaakt en de doorbloeding in de huid is verbeterd.

U ervaart met de DAS Plasma-behandeling zichtbare rimpelreductie en duidelijke versteviging van de huid. Er is een paar weken nodig voordat het uiteindelijke resultaat zichtbaar wordt. Voor optimaal resultaat wordt de behandeling na 5 weken nog een keer gedaan om een optimale versteviging te creëren.

Hoe werkt het DAS-apparaat?

Voorafgaand aan de behandeling wordt het gewenste gebied verdoofd, zodat u weinig van de behandeling zult voelen. Tijdens de behandeling maken wij gebruik van een pen die geladen is met zuiver plasma. De pen raakt de huid niet aan, maar door het vocht in de huid wordt het plasma alsnog geactiveerd waardoor een vonkje ontstaat en zult u warmte voelen. Door dit proces kunnen cosmetische huidaandoeningen met precisie worden verwijderd.

Afspraak maken