Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Microneedling Den Haag

Microneedling is een zeer intensieve schoonheidsbehandeling die ingezet wordt voor huidverbetering en anti-aging. Het is de perfecte manier om de huid in de diepere huidlagen te vernieuwen en daar de aanmaak van collageen te stimuleren. Wanneer jouw huid extra aandacht nodig heeft, kom dan langs voor een microneedling behandeling in Den Haag.

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen. Dit doen wij door het uitvoeren van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en het gebruik van natuurlijke producten.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Voor iedere klant stellen wij een individueel plan op waardoor huidverbetering op lange termijn zichtbaar wordt. Wij werken vanuit ons hart en met onze kennis, expertise en ervaring maken onze specialisten van ieder bezoek een beleving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Voor wie is microneedling geschikt?

Heb je last van fijne lijntjes, rimpels of huidverslapping? Erger je je al jaren aan de acnelittekens? Vind jij dat jouw huid veroudert door de pigment vlekken? Wil jij graag jouw grove poriën aanpakken? Dan ben je bij CadanCe Huidinstituut Den Haag op het juiste adres! Bij deze problemen adviseren wij een behandelkuur van microneedling. Het resultaat is direct zichtbaar en wordt opgebouwd tijdens de kuur.

Hoe werkt microneedling?

Voor deze behandeling wordt een roller met micronaaldjes gebruikt. Deze micronaaldjes maken microkanaaltjes in de bovenste laag van de huid. De producten die gebruikt worden bij deze behandeling dringen hierdoor direct diep door in de huid, waardoor uiteindelijk een beter resultaat zal ontstaan. Daarnaast stimuleren de fijne naaldjes in de roller de huid om collageen en elastine aan te maken, wat zorgt voor opvulling en versteviging van de huid. Microneedling is pijnloos en neemt slechts enkele minuten in beslag. Daarnaast blijft de opperhuid intact. Deze schoonheidsbehandeling kan oneindig herhaald worden.

Na de behandeling is de huid rood en voelt het warm en strak aan. Er is geen downtime bij de behandeling. Bij nagenoeg iedereen is de roodheid de volgende dag helemaal verdwenen.

De schoonheidsspecialistes van CadanCe Huidinstituut informeren jou graag ten aanzien van de mogelijkheden voor uw huid in verband met de microneedling behandeling in Den Haag.

Afspraak maken Microneedling Den Haag

Wat zijn de resultaten van microneedling?

Jouw huid krijgt met microneedling extra aandacht en wordt zichtbaar verbeterd. Voor optimale resultaat adviseren wij deze behandeling in kuur verband af te nemen. Afhankelijk van de focus wat wij met onze klanten afspreken kunt u van microneedling verwachten:

Rimpels verminderen en het natuurlijke proces van collageen aanmaak wordt gestimuleerd.

 

Verminderen en verwijderen van pigment- of ouderdomsvlekken. En er ontstaat geen extra gevoeligheid voor de zon.

 

Huidverstrakking en onmiddelijk resultaat.

 

Vermindering van littekens. Deze behandeling kan ook toegepast worden op de dunne huid.