Boek de gratis huidanalyse!

En kom erachter welke behandeling bij uw huid past.
Maak online een afspraak

Microneedling Den Haag

Microneedling is een zeer intensieve schoonheidsbehandeling die ingezet wordt voor huidverbetering en Anti-aging tegen te gaan. Het is de perfecte manier om de huid in de diepte te vernieuwen en het collageen de stimuleren. Wij adviseren een microneedling behandeling in Den Haag te komen doen wanneer jouw huid extra aandacht nodig heeft. 

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt een programma voor totale huidverbetering op maat voor zowel huidproblemen als huidveroudering. Dat doen wij op een natuurlijke manier met behulp van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en producten.

Uiterlijk speelt een belangrijke rol in het leven van mensen en dat realiseren wij ons goed. De impact die wij daarin hebben is groot en niet altijd in cijfers te meten. Wij zorgen ervoor dat iedere klant via een persoonlijk plan verbetering ervaart en zichzelf daardoor beter voelt. Wij werken vanuit onze kennis, expertise en ervaring, maar ook vanuit ons hart om van ieder bezoek een beleving te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Voor wie is microneedling geschikt?

Heb je last van fijne lijntjes, rimpels of huidverslapping? Irriteer je je al jaren aan de acnelittekens? Vind jij dat jouw huid veroudert door de pigment vlekken? Wil jij graag jouw grove poriën aanpakken? Dan ben je bij CadanCe Huidinstituut Den Haag op het juiste adres! Bij deze problemen adviseren wij een behandelkuur van microneedling. Het resultaat is direct zichtbaar en wordt opgebouwd tijdens de kuur.

Hoe werkt microneedling?

Voor deze behandeling wordt er een roller met micronaaldjes gebruikt. Deze micronaaldjes doorboren de bovenste laag van de huid waardoor er microkanaaltjes ontstaan. De intensieve schoonheidsproducten bij deze behandeling komen zo direct diep in de huid. Waardoor er uiteindelijk een beter resultaat zal ontstaan. De fijne naaldjes in de roller stimuleren de huid om collageen en elastine aan te maken. Microneedling is pijnloos en neemt slechts enkele minuten in beslag. Ook zal jouw opperhuid intact blijven. Deze schoonheidsbehandeling kan oneindig herhaald worden.

Na de behandeling is de huid rood en voelt het warm en strak aan. Er is geen downtime bij de behandeling. Bij nagenoeg iedereen is de roodheid de volgende dag helemaal verdwenen. 

De schoonheidsspecialistes van CadanCe Huidinstituut informeren jou graag ten aanzien van de mogelijkheden voor uw huid in verband met de microneedling behandeling.

Afspraak maken

Wat zijn de resultaten van microneedling?

Jouw huid krijgt met microneedling extra aandacht en wordt zichtbaar verbeterd. Voor optimale resultaat adviseren wij deze behandeling in kuur verband af te nemen. Afhankelijk van de focus wat wij met onze klanten afspreken kunt u van microneedling verwachten:

Rimpels verminderen en het natuurlijke proces van collageen aanmaak wordt gestimuleerd.

 

Verminderen en verwijderen van pigment- of ouderdomsvlekken. En er ontstaat geen extra gevoeligheid voor de zon.

 

Huidverstrakking en onmiddelijk resultaat.

 

Vermindering van littekens. Deze behandeling kan ook toegepast worden op de dunne huid.