Boek de gratis huidanalyse!

En kom erachter welke behandeling bij uw huid past.
Maak online een afspraak

Gezichtspeeling Den Haag

Wil je van huidproblemen af en tegelijkertijd de huid verbeteren? Dit kan met behulp van de Murad behandeling op maat. We beginnen deze schoonheidsbehandeling met een huidanalyse. Iedere huidsoort is namelijk uniek. Deze huidanalyse voeren we met behulp van een huidscan uit.

De peeling voor deze behandeling wordt gekozen naar aanleiding van het huidtype en de behoefte van de huid.

Ook inventariseren we altijd de behoefte en doelen van de bezoeker.

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan een aantal factoren, met als gevolg dat deze vroegtijdig kan gaan verouderen.

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt een programma voor totale huidverbetering op maat voor zowel huidproblemen als huidveroudering. Dat doen wij op een natuurlijke manier met behulp van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en producten.

Uiterlijk speelt een belangrijke rol in het leven van mensen en dat realiseren wij ons goed. De impact die wij daarin hebben is groot en niet altijd in cijfers te meten. Wij zorgen ervoor dat iedere klant via een persoonlijk plan verbetering ervaart en zichzelf daardoor beter voelt. Wij werken vanuit onze kennis, expertise en ervaring, maar ook vanuit ons hart om van ieder bezoek een beleving te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Hoe wordt deze Murad gezichtspeeling uitgevoerd?

De peeling van Murad is een aangename behandeling. De huid wordt eerst grondig gereinigd en er wordt uitgebreid naar de huid gekeken, zodat de beste peeling voor de huid uitgekozen wordt. Tijdens de peeling, wordt de nek en decolleté heerlijk gemasseerd. Ook brengen na afloop een gezichtsmasker aan en masseren we uitgebreid het gezicht en de handen. 

Voor wie is de gezichtspeeling geschikt?

Deze behandeling is aan te raden wanneer je onderstaande punten herkent: 

  • Als je last hebt van (fijne) rimpels
  • Lichte pigmentvlekken in het gezicht
  • Een vale huid hebt
  • Of je wilt preventief huidveroudering tegen gaan.  

Dan is deze behandeling een goede keuze voor jou! Dankzij deze behandeling krijg je op een aangename manier direct resultaat. 

Resultaten van de peelingen uit onze schoonheidssalon

De peeling van Murad zet de huid aan het werk en zorgt ervoor dat de huid een optimale activiteit bereikt. De celdeling wordt gestimuleerd waardoor je zowel op korte als op langere termijn (tot 3 weken na de behandeling) nog kunt profiteren van een zachte en gladde huid en een frisse en gezonde uitstraling.

NIEUW! Murad peeling level 3

Kosten voor deze peeling: €112,50

Retinol dual-phase power peel is een innovatieve technologie die jouw huid op een veilige manier een intense peeling geeft en tegelijkertijd ook herstelt.

» Direct resultaat
» Verbetering op korte en lange termijn

Stuur een berichtje of bel ons als je een afspraak wilt maken:
info@cadancehuidinstituut.nl
070 368 04 56

Afspraak maken