Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Gezichtspeeling Den Haag

Wil je van huidproblemen af en tegelijkertijd de huid verbeteren? Dit kan met behulp van de Murad behandeling op maat. We beginnen deze schoonheidsbehandeling met een huidanalyse. Iedere huidsoort is namelijk uniek. Deze huidanalyse voeren we met behulp van een huidscan uit.

De peeling voor deze behandeling wordt gekozen naar aanleiding van het huidtype en de behoefte van de huid.

Ook inventariseren we altijd de behoefte en doelen van de bezoeker.

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan een aantal factoren, met als gevolg dat deze vroegtijdig kan gaan verouderen.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak voor een gezichtspeeling in Den Haag om de mogelijkheden te bekijken.

IPL behandeling tegen pigmentvlekken

In onze huid bevindt zich het zogenoemde melanine. Als jouw huid in contact komt met de zon kleurt deze melanine en geeft uiteindelijk een kleur aan jouw huid. Naarmate men ouder wordt, kan het zijn dat de huid onregelmatig kleurt en kunnen er hierdoor pigmentvlekken ontstaan. De pigmentvlekken bevinden zich vaak op de handen, decolleté en gezicht. Dit zijn de meest voorkomende gebieden die aan zonlicht zijn blootgesteld. Dit kan ervoor zorgen dat jouw huid er veel minder egaal eruit ziet. Wij begrijpen volkomen dat je van je pigmentvlekken af wilt zodat jouw huid egaler, gladder en jonger eruit komt te zien. Onze huidspecialisten kunnen pigmentvlekken makkelijk en veilig behandelen met een IPL-behandeling op maat.

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen. Dit doen wij door het uitvoeren van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en het gebruik van natuurlijke producten.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Voor iedere klant stellen wij een individueel plan op waardoor huidverbetering op lange termijn zichtbaar wordt. Wij werken vanuit ons hart en met onze kennis, expertise en ervaring maken onze specialisten van ieder bezoek een beleving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Hoe wordt deze Murad gezichtspeeling uitgevoerd?

De peeling van Murad is een aangename behandeling. De huid wordt eerst grondig gereinigd en er wordt uitgebreid naar de huid gekeken, zodat de beste peeling voor de huid uitgekozen wordt. Tijdens de peeling, wordt de nek en decolleté heerlijk gemasseerd. Ook brengen na afloop een gezichtsmasker aan en masseren we uitgebreid het gezicht en de handen.

Voor wie is de gezichtspeeling geschikt?

Deze behandeling is aan te raden wanneer je onderstaande punten herkent:

  • Als je last hebt van (fijne) rimpels
  • Lichte pigmentvlekken in het gezicht
  • Een vale huid hebt
  • Of je wilt preventief huidveroudering tegen gaan.

Dan is deze behandeling een goede keuze voor jou! Dankzij deze behandeling krijg je op een aangename manier direct resultaat.

Resultaten van de peelingen uit onze schoonheidssalon

De peeling van Murad zet de huid aan het werk en zorgt ervoor dat de huid een optimale activiteit bereikt. De celdeling wordt gestimuleerd waardoor je zowel op korte als op langere termijn (tot 3 weken na de behandeling) nog kunt profiteren van een zachte en gladde huid en een frisse en gezonde uitstraling.

NIEUW! Murad peeling level 3

Kosten voor deze peeling: €112,50

Retinol dual-phase power peel is een innovatieve technologie die jouw huid op een veilige manier een intense peeling geeft en tegelijkertijd ook herstelt.

» Direct resultaat
» Verbetering op korte en lange termijn

Stuur een berichtje of bel ons als je een afspraak wilt maken:
info@cadancehuidinstituut.nl
070 368 04 56

Afspraak maken