Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Hand- en voetverzorging

De handen zijn, naast het gezicht, ons visitekaartje. Daarom is het erg van belang om je nagels goed te verzorgen. Naast schoonheidsbehandelingen voor huidverbetering en huidverjonging, biedt CadanCe ook verschillende manicure- en (cosmetische) voetbehandelingen. De handen en/of voeten worden verzorgd en je kunt ervoor kiezen om de nagels in een mooie kleur te laten lakken.

Bekijk onderaan de pagina alle manicure en (cosmetische) voetbehandelingen en prijzen.

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen. Dit doen wij door het uitvoeren van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en het gebruik van natuurlijke producten.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Voor iedere klant stellen wij een individueel plan op waardoor huidverbetering op lange termijn zichtbaar wordt. Wij werken vanuit ons hart en met onze kennis, expertise en ervaring maken onze specialisten van ieder bezoek een beleving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Wat is Shellac nagellak?

Wanneer er behoefte is een nagellak, dan maken wij gebruik van Shellac. Dit is een semi permanente nagellak. Ook wel gellak genoemd.

Voor wie is shellak geschikt?

Herken je de volgende situaties? 

  • Heb je er genoeg van om je nagels 2 keer per week te lakken? 
  • Vind je de droogtijd van nagellak te lang duren? 
  • Of beschadig je vaak na de eerste dag al jouw nagellak?

Kies dan voor voor een manicure of pedicure met shellac nagellak! 

Hoe wordt Shellac aangebracht?

We maken gebruik van een UV lamp om de lak te laten verharden. De lak veroorzaakt geen beschadiging aan jouw nagels. 

Wat zijn de resultaten?

Shellac blijft twee á drie weken mooi zitten op de handen. Op de voeten is dit vijf tot zes weken. Je kunt dus veel langer van perfect uitziende nagels genieten!  In het assortiment van CadanCe zitten meer dan 30 klassieke en hippe kleuren. Voor iedereen zit er iets moois tussen!

Afspraak maken