Boek de gratis huidanalyse!

En kom erachter welke behandeling bij uw huid past.
Maak online een afspraak

Hand- en voetverzorging

De handen zijn, naast het gezicht, ons visitekaartje. Daarom is het erg van belang om je nagels goed te verzorgen. Naast schoonheidsbehandelingen voor huidverbetering en huidverjonging, biedt CadanCe ook verschillende manicure- en (cosmetische) voetbehandelingen. De handen en/of voeten worden verzorgd en je kunt ervoor kiezen om de nagels in een mooie kleur te laten lakken.

Bekijk onderaan de pagina alle manicure en (cosmetische) voetbehandelingen en prijzen.

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt een programma voor totale huidverbetering op maat voor zowel huidproblemen als huidveroudering. Dat doen wij op een natuurlijke manier met behulp van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en producten.

Uiterlijk speelt een belangrijke rol in het leven van mensen en dat realiseren wij ons goed. De impact die wij daarin hebben is groot en niet altijd in cijfers te meten. Wij zorgen ervoor dat iedere klant via een persoonlijk plan verbetering ervaart en zichzelf daardoor beter voelt. Wij werken vanuit onze kennis, expertise en ervaring, maar ook vanuit ons hart om van ieder bezoek een beleving te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Wat is Shellac nagellak?

Wanneer er behoefte is een nagellak, dan maken wij gebruik van Shellac. Dit is een semi permanente nagellak. Ook wel gellak genoemd.

Voor wie is shellak geschikt?

Herken je de volgende situaties? 

  • Heb je er genoeg van om je nagels 2 keer per week te lakken? 
  • Vind je de droogtijd van nagellak te lang duren? 
  • Of beschadig je vaak na de eerste dag al jouw nagellak?

Kies dan voor voor een manicure of pedicure met shellac nagellak! 

Hoe wordt Shellac aangebracht?

We maken gebruik van een UV lamp om de lak te laten verharden. De lak veroorzaakt geen beschadiging aan jouw nagels. 

Wat zijn de resultaten?

Shellac blijft twee á drie weken mooi zitten op de handen. Op de voeten is dit vijf tot zes weken. Je kunt dus veel langer van perfect uitziende nagels genieten!  In het assortiment van CadanCe zitten meer dan 30 klassieke en hippe kleuren. Voor iedereen zit er iets moois tussen!

Afspraak maken