Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Cosmeticamerken

Bij CadanCe Huidinstituut werken wij met beautyproducten van onderstaande merken. Deze beautyproducten hebben ieder een eigen identiteit en specialiteit waardoor er een ruimte keuze aan professionele schoonheidsbehandelingen ontstaat. Samen met u kijken wij naar de behoefte van de huid, de behandelmogelijkheden en uw persoonlijke wens ter verbetering van de huid.

La Colline biedt verschillende producten aan zodat er voor ieder huidtype een passende huidverouderingsoplossing is. Dit merk is pionier op het gebied van collageenmaskers. De innovatieve formules die worden gebruikt zijn gebaseerd op ingrediënten uit de biotechnologie, gecombineerd met botanische extracten. De salonbehandelingen van dit wereldbekende Zwitserse merk zorgen voor een optimaal anti-aging proces.

Tijdens onderzoek heeft Dr. Murad vastgesteld dat de huid kwetsbaarder wordt door ziektes en veroudering. Hierdoor ontstaat het verlies van cellulaire kracht. Dankzij de producten van Murad kan je dit huidverouderingsproces tegen gaan. In ieder Murad product komen 3 belangrijke elementen voor. Deze drie elementen zorgen ervoor dat de huid gehydrateerd wordt, ontstekingen worden geremd en cellen worden beschermd. 

Beauty Supps biedt ondersteunende voedingssupplementen aan om de huid, vitaliteit en de gezondheid van het lichaam te verbeteren. Dit Nederlandse merk is ontwikkeld door een voedingsmiddelentechnoloog en medisch bioloog. Deze supplementen bevatten belangrijke voedingswaarden voor de huid als hyaluronzuur en vitamine C. Deze voedingsstoffen zijn van belang voor de vorming van collageen. Voor ieder huidtype biedt Beauty Supps een supplement aan. 

Het merk Youngblood is opgesteld door Pauline. In haar carrière is zij werkzaam geweest als assistent in een kliniek voor plastische chirurgie en dermatologie. Hierdoor is haar wens ontstaan om een make-up merk te ontwikkelen wat niet alleen schoonheidsfoutjes verbergt, maar wat ook gebruikt kon worden als verzorgingsproduct. De producten van Youngblood bevatten natuurlijke mineralen en pigmenten. 

Dit beautyconcept komt uit Spanje en biedt huidverzorging van een hoger segment. Dankzij de 360 graden formule worden alle veroorzakers van huidveroudering aangepakt.