Boek de gratis huidanalyse!

En kom erachter welke behandeling bij uw huid past.
Maak online een afspraak

Het Team

Hieronder een overzicht van het team van specialisten bij CadanCe Huidinstituut. 

CadanCe Huidinstituut biedt programma’s voor Perfect Aging, acne en figuurcorrectie. Dat doen wij met behulp van de meest innoverende apparatuur en producten. Door de diverse behandelmogelijkheden en een breed aanbod kunnen wij onze klanten uitstekend helpen en van hun klachten afhelpen. Wij gebruiken onder andere: radiofrequentie, mesotherapie, needling, LPG Cellu M6, cryotherapie en nog veel meer.

Sophie Imbert

Sophie Imbert

Eigenaresse en allround schoonheidsspecialiste

“Ik ben Sophie Imbert, 38 jaar en kom uit Frankrijk. 

Ik ben in 2000 in Den Haag komen wonen voor de liefde van mijn leven, Jeroen. Samen hebben wij 2 kinderen: Tom en Liza-Mary en wonen samen in de Vogelwijk. Nadat ik 10 jaar in de schoonheidsbranche heb gewerkt om salons in Nederland en België te begeleiden naar succes, nam ik begin 2017 CadanCe over. Ik werk samen met mijn team aan een professionele instituut dat zich onderscheidt door expertise, een divers en kwalitatief aanbod en een persoonlijke aanpak. 

Ik heb een passie voor mensen en de huid. Ik word blij van tevreden klanten die door een bezoek aan CadanCe Huidinstituut van hun klachten af zijn. Mijn team en ik staan voor resultaat en een persoonlijke aanpak en wij genieten iedere dag van mooiere huiden. 

Ik geniet ervan te werken met de allerbeste technieken en de vele behandelmogelijkheden. Er zijn geen beperkingen en dat geeft een andere dimensie aan mijn werk en passie”

info@cadancehuidinstituut.nl

Simone van den Bos

Simone van den Bos

Allround schoonheidsspecialiste

“Ik ben Simone van den Bos en werk sinds 2019 bij CadanCe Huidinstituut. Ik woon in Ter Aar met mijn man en twee dochters. 

Ik  heb passie voor de huid en vind het interessant om samen met de klanten te werken naar zichtbare resultaten. Door mijn vele opleidingen en cursussen heb ik, als het gaat om verzorging, genoeg kennis om een uitstekend advies te geven. Ook vind ik het belangrijk om de juiste informatie te geven over de verschillende behandelingen en producten waarmee ik mag werken.

Ik word blij wanneer mijn klant tevreden is en gaat stralen. Ik zal je ook een vertrouwd gevoel geven van aandacht en warmte en behandel mijn klanten zoals ik zelf behandeld zou willen worden

Ik hoop je snel te zien bij CadanCe Huidinstituut voor een kennismaking of behandeling”

info@cadancehuidinstituut.nl

Kelly Van Wesdonk

Kelly Van Wesdonk

Permanente make-up specialiste

“Ik ben Kelly Van Wesdonk. Ik werk al sinds 2017 bij CadanCe Huidinstituut, eerst als schoonheidsspecialiste en nu als permanente make-up specialiste. 

Ik heb mijzelf gespecialiseerd in Permanent Make-up, ook wel PMU genoemd, wat ik met veel liefde en passie doe. Door mijn uitstekende opleiding en intensieve bijscholingen in de nieuwste technieken en ontwikkelingen, ben jij  bij mij in goede handen. Ik volg masterclasses van de beste specialisten op het gebied van permanente make-up. De pigmenten waarmee ik werk staan onder controle van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en zijn dus veilig. Ik stel de wensen van de klant centraal en samen komen we tot het beste behandelplan.”

info@cadancehuidinstituut.nl

Uw vertrouwde schoonheidssalon in Den Haag

Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Perfect Aging

15 jaar ervaring in Perfect Aging

Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Perfect Aging

25 jaar acné huidspecialisten

Gratis consult en huidmeting

Acné behandelingen vergoed door zorgverzekeraars
Specialisten in afslanken en figuurcorrectie
Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Huidanalyse MAC Vision

Nieuw! DNA testen en customized producten

Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Perfect Aging

15 jaar ervaring in Perfect Aging

Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Perfect Aging

25 jaar acné huidspecialisten

Gratis consult en huidmeting

Acné behandelingen vergoed door zorgverzekeraars
Specialisten in afslanken en figuurcorrectie
Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Huidanalyse MAC Vision

Nieuw! DNA testen en customized producten

Schoonheidssalon Den Haag

CadanCe Huidinstituut is gevestigd aan de Vlierboomstraat 461 te Den Haag en is aangesloten bij de branchevereniging de Anbos. Onze behandelwijze is gericht op blijvende en zichtbare huidverbetering. Wij streven naar het hoogste haalbaar resultaat op gebied van perfect aging, acne en figuurcorrectie. Met behulp van verschillende behandeltechnieken en apparatuur, kunnen wij jouw huid zichtbaar verbeteren. Na een uitgebreid huidanalyse en een intake gesprek waar wij jouw wensen inventariseren, stellen wij een persoonlijk plan en geven een op maat gemaakt advies. Onze behandelingen worden ondersteund door sterke cosmetica merken; La Colline, Murad, Cell fusion C, Sepai, Young Blood en Genosys.

Perfect aging, Acne-behandeling en figuurcorrectie op maat

Door een brede kennis over cosmetica en een strenge selectie van technieken, apparatuur en producten heeft CadanCe Huidinstituut een eigen identiteit weten te creëren. Waar wij goed in zijn: Jouw huid mooier maken!

Wij bieden een ruime keuze aan professionele oplossingen voor huidveroudering, huid problemen (zoals acne) en afslank mogelijkheden. Niet alleen bij ons in de schoonheidsinstituut maar ook voor jou thuis.

Na een uitgebreide inventarisatie van jouw wensen, een huidmeting en een persoonlijk gesprek, weten wij precies te vertellen wat jouw mogelijkheden zijn tot een mooiere huid. Samen sterk!

CadanCe Huidinstituut

Kans voor zelfstandige vakmensen!

Per 1 juli aanstaande willen wij graag een kamer bij CadanCe Huidinstituut ter beschikking stellen voor een zelfstandige pedicure en/of nagelstyliste.

Ben jij professioneel, vriendelijk, collegiaal en klantgericht? Bel dan om kennis te maken met het team van CadanCe Huidinstituut en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Wij bieden:

  • Een mooie kamer in een prachtig instituut op een A-locatie;
  • Een gezellig team en een leuke sfeer;
  • Agendabeheer vanuit het team van CadanCe Huidinstituut.