Afslanken met CadanCe Huidinstituut

De zomer is nu echt voorbij en je bikini’s liggen diep in de onderste lade van je kast. Het weer geeft aan dat je jezelf onder de dekens moet stoppen met een kop warme thee erbij. Een heerlijke gedachte! Ik doe ook mee….

Maar in de lente en bij de eerste mooie dagen gaan straks veel van ons toch weer bikinistress krijgen. Vaak omdat het net niet is gelukt om je streefgewicht te bereiken, of omdat de vetophoping waar je vanaf wilde niet is weggegaan.

Op dat moment is het voor ons, specialistes, meestal aan de late kant om een afslankprogramma af te ronden voor de zomer. Daarom beginnen wij afslankkuren vaak aan het eind van het jaar, zodat wij voor juni klaar zijn en jij al in je mooiste bikini rond durft te lopen op het strand.

Daarbij willen wij zeggen dat het mooiste wat je kunt dragen zelfverzekerdheid is. Dit bereik je pas als jij jezelf accepteert zoals je bent. Wij helpen de mooiste versie van jezelf naar voren te laten komen en in dit geval, de plaatselijke ophoping van vet weg te krijgen, zodat je silhouet er net even strakker uitziet. Onze afslank behandelingen vervangen geen gezonde levensstijl en geen voeding, maar biedt ondersteuning.

Afslanken met vet bevriezen

Met behulp van coolsulpting, ook wel cryolipolyse en cryotherapie genoemd, kunnen wij plaatselijk vet bevriezen, zodat je kunt aflanken rondom je buik, dijen, billen en onderrug. Deze methode is geschikt voor klanten die op bepaalde gebieden het laatste vetrolletje niet kwijtraken.

Cellulite verminderen

Met behulp van de LPG Cellu M6 Alliance zijn wij in staat om de huid van je lichaam gladder en steviger te maken. Door het zuigsysteem gecombineerd met machinale bindweefselmassage verminderen wij je cellulite en breken wij de vetcellen af. Je ziet er na 12 tot 24 sessies slanker en strakker uit!

Verslapte huid herstellen

Om je huid te verstrakken bij je buik, benen of soms bovenarmen (kipfiletjes) gebruiken wij radiofrequentie. De warmte van het apparaat activeert de energie in je huidcellen en zorgt voor herstel van verouderingsprocessen.