Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Coolsculpting

Bij ons in Den Haag kunt u zonder chirurgische ingreep uw vetcellen verminderen. Wij maken gebruik van coolsculpting, de meest innovatieve manier van afslanken op dit moment. Een coolsculpting-behandeling kan worden ingezet voor de volgende zones:

  • Buik
  • ‘Lovehandles’
  • Billen
  • Benen
  • Armen

Wil het niet lukken om door middel van een dieet of intensief sporten van uw vetophopingen af te komen of heeft u ondersteuning nodig voor een specifieke zone? Boek dan een afspraak voor coolsculpting.

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen. Dit doen wij door het uitvoeren van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en het gebruik van natuurlijke producten.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Voor iedere klant stellen wij een individueel plan op waardoor huidverbetering op lange termijn zichtbaar wordt. Wij werken vanuit ons hart en met onze kennis, expertise en ervaring maken onze specialisten van ieder bezoek een beleving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

​Wat is coolsculpting?

Coolsculpting is een andere naam voor cryolipolyse of cryotherapie. Het is een behandeltechniek waarbij vetcellen worden bevroren. Door de bevriezing gaan de cellen kristalliseren. Het lichaam voert ze vervolgens op een natuurlijke manier af. Op deze manier vindt er een natuurlijke shaping van het lichaam plaats.

Waarom coolsculpting?

De coolsculpting-behandeling kan ingezet worden tegen vetrollen die niet weggaan door intensief sporten en/of diëten. En dan is de vraag natuurlijk waarom coolsculpting deze vetrollen wél weg krijgt. Met afvallen door diëten en sporten, blijven de vetcellen bestaan maar worden kleiner. Ze kunnen zich dan ook weer gemakkelijk opnieuw vullen en weer gorter worden. Bij coolsculpting worden de vetcellen bevroren en daarmee daadwerkelijk afgevoerd en definitief verwijdert. De techniek is niet bedoeld als remedie tegen obesitas.

Hoe werkt coolsculpting?

Voor de coolsculpting-behandeling wordt een non-invasieve applicator op de huid geplaatst. Dit apparaat zuigt zich vervolgens vast en begint de onderhuidse vetcellen te koelen tot -8˚C. Door de koeling zorgt niet alleen voor het bevriezen van de vetcellen. Ook wordt het gebied waar de applicator zich bevindt al snel verdoofd door de koude, waardoor de behandeling nauwelijks tot geen pijn doet. Coolsculpting tast het huidweefsel niet aan.

Behandelingen

Zolang er op een plek vet te voelen is en u dit kunt vastpakken, behoort een coolsculpting-behandeling tot de mogelijkheden. Een behandeling duurt 50 minuten per zone. Het resultaat van coolsculpting is niet direct te zien. Met 8 tot 12 weken na de behandeling begint meestal het eerste resultaat zichtbaar te worden. Inwendig werkt de coolsculpting echter nog tot wel 4 tot 6 maanden door. Een vervolgbehandeling wordt meestal rond 8 tot 12 weken na de vorige behandeling gepland. Gemiddeld is men tevreden na drie behandelingen.

Afspraak maken