Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Couperose Behandeling

Couperose kan genetisch bepaald zijn of kan een gevolg zijn van een bepaalde levensstijl (voeding, alcoholgebruik, werkomgeving, etc…). Door de constant vernauwing en verwijding van de vaatjes in de huid (bijvoorbeeld om je lichaamstemperatuur te reguleren) kan het zijn dat de zwakste vaatjes kapot gaan. Als gevolg hiervan ontstaat er een rood-paarse verkleuring in de vaatjes waar velen van ons last van hebben. In de loop van de jaren kan dit zich uitbreiden tot een “spinnenweb effect” van vaten en soms ook vurig rood worden.

couperose behandeling

CadanCe biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs voor een gratis consult en ontvang een adviesplan op maat!

Voor wie is een couperose behandeling geschikt?

Wanneer jij last hebt van één van de volgende symptomen, kom jij in aanmerking voor een couperose behandeling:

  • Rode/paarse adertjes op je gezicht;
  • Rode wangen en/of neus;
  • Kleine rode stervormige plekjes.

Couperose behandelingen

Couperose is een hardnekkige aandoening wat vaak terugkeert. In de meeste gevallen omdat jij er aanleg voor hebt en je vaten relatief zwakker zijn. Echter is het mogelijk om couperose te behandelen en kun je de behandelingen herhalen wanneer het weer nodig is. Zo zijn wij, bij CadanCe Huidinstituut, in staat om de symptomen van couperose onder controle te houden en jouw huid egaler eruit te laten zien.

IPL tegen Couperose

Heb jij last van rode adertjes in je gezicht of hals en wil jij per er direct van af? Kies voor een IPL behandeling tegen couperose. Wij bieden een snelle, veilige en effectieve manier om van de rode adertjes in je gezicht af te komen. Maak een afspraak voor een couperose behandeling of voor een gratis consult IPL en ontdek jouw mogelijkheden tot een mooiere en egalere huid.

Afspraak maken