Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Rosacea Behandeling

Rosacea is een chronische huidaandoening van de bloedvaten wat je kunt herkennen aan roodheid in combinatie met ontstekingen, zwelling en soms pijn. Hierdoor wordt deze aandoening ook acne rosacea genoemd. Rosacea wordt vaak verward met acne, terwijl deze twee huidaandoeningen sterk van elkaar verschillen en dus ook anders behandeld moeten worden.

Wil jij weten waar jij last van hebt en twijfel jij of jij acne of rosacea hebt? Maak snel een afspraak voor een gratis consult bij onze huidtherapeute. Ze zal jou informeren over jouw huidaandoening en de behandelmogelijkheden uitleggen.

rosacea

Wat biedt CadanCe Huidinstituut om Rosacea te behandelen?

Ten eerste is het belangrijk om met een passend huidverzorgingsprogramma te starten. Door de huid op de juiste manier te behandelen kun je voorkomen dat de rosacea actief wordt en de ontstekingen toenemen. Onze specialistes bieden je een passend en eerlijk advies.

Voor zowel een behandelprogramma op maat als een huidverzorgingsroutine, ben jij bij CadanCe Huidinstituut welkom. Na het inventariseren van jouw wensen, bespreken wij tijdens een gratis consult wat het beste bij jouw huid past.

Behandelingen Rosacea

Uitwendige factoren kunnen invloed hebben op rosacea. Voorbeelden hiervan zijn warmte, zonlicht, cosmetica, huidverzorgingsproducten, consumptie van alcohol en sommige geneesmiddelen. Geneesmiddelen die corticosteroïden (bijnierschorshormonen) bevatten kunnen rosacea veroorzaken of verergeren.

Al hoewel er goede behandelmethoden zijn voor rosacea, is deze aandoening helaas niet te genezen. Wel kunnen we ervoor zorgen dat de ontstekingen verminderen en de roodheid afneemt.

Tips:

  • Reinig jouw huid met een milde reinigingsproduct;
  • Vermijd blootstelling aan UV-straling;
  • Let op uw levensstijl en zorg voor een laag stress niveau

Afspraak maken