Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Overbeharing en ongewenste haargroei

Overbeharing is een vervelende aandoening wat ons soms weerhoudt onszelf te kunnen zijn omdat wij schaamte kunnen ervaren. We spreken van overbeharing op het moment dat er te veel en/of te dikke haren groeien op gebieden waar normaal geen of slechts dunne haren groeien. Ongewenste haargroei kan ook als zeer storend worden ervaren. Dit kan zowel bij mannen als bij vrouwen voorkomen. Wil jij van je ongewenste beharing af? Maak dan snel een afspraak bij CadanCe Huidinstituut.

overbeharing behandeling

Aandachtsgebieden laserontharing

Overbeharing heeft verschillende oorzaken, zoals genetische aanleg, hirsutisme, hypertrichose, medicijnen gebruik en nog veel meer.

Jij kunt bij CadanCe Huidinstituut terecht voor de volgende aandachtsgebieden:

  • Overbeharing bovenlip, kin of wangen;
  • Gender transitie;
  • Ongewenste haargroei op gezicht of lichaam;
  • Overbeharing borst
  • Overbeharing rug
  • (Over)beharing benen
  • (Over)beharing armen of oksels
  • (Over)beharing bikini

Wat biedt CadanCe Huidinstituut voor het verminderen van overbeharing?

Heb jij last van overmatige haargroei in het gezicht of op het lichaam? Dan is laser ontharen jouw oplossing! Maak dus snel een afspraak voor een gratis consult of plan per direct je eerste laserbehandeling.

Bij CadanCe Huidinstituut ben jij in goede handen. Wij starten met een uitgebreide intake, bekijken de probleem zones en inventariseren jouw wensen. Vervolgens bieden we je een passend laser programma zodat jij het gewenste resultaat kan behalen. Onze specialisten geven jou eerlijk, individueel en professioneel advies.

Wij maken gebruik van de definitieve ontharingstechniek van de Spark Pro. Het laserapparaat gebruikt het pigment van de haar om een gebundelde energiestraal diep door te laten dringen in het haarzakje en hiermee de voedingsbodem van het haarzakje te vernietigen.

Afspraak maken