Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Microdermabrasie Den Haag

Al meer dan 15 jaar is deze behandelmethode erg populair. Doordat wij met microdermabrasie direct resultaten kunnen creëren, ziet de huid er weer fris en stralend uit. Met een microdermabrasie behandeling bieden wij een zeer effectieve resultaatgerichte behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

Boek een microdermabrasie behandeling of bel naar 070 3680456

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen. Dit doen wij door het uitvoeren van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en het gebruik van natuurlijke producten.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Voor iedere klant stellen wij een individueel plan op waardoor huidverbetering op lange termijn zichtbaar wordt. Wij werken vanuit ons hart en met onze kennis, expertise en ervaring maken onze specialisten van ieder bezoek een beleving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Voor wie is microdermabrasie geschikt?

Een microdermobrasie behandeling is geschikt als je de onderstaande problemen herkent:

  • Als je als je last hebt van een grauwe en doffe huid.
  • Als de huid een grove structuur heeft.
  • Als je last hebt van veel comedonen of littekens van acne.
  • Als je de huid grondig wilt reinigen en de bloedcirculatie wilt stimuleren.

Boek dan een kuur van drie behandelingen met de microdermabrasie! Wil je een frisse gladde uitstraling en de perfecte anti-aging behandeling? Voeg dan microdermabrasie bij je eerste volgende behandeling toe.

Hoe werkt microdermabrasie?

Microdermabrasie wordt gedaan door middel van een apparaat die op een huidvriendelijke manier de dode huidcellen verwijdert. Microkristallen geven een peeling zonder de huid te beschadigen. Door de kristallen en de zuigfunctie van het apparaat wordt de vernieuwing van de huid gestimuleerd.

Jouw huidtype en conditie bepalen samen de intensiteit van deze schoonheidsbehandeling. De intensieve producten die wij gebruiken tijdens de behandeling worden dankzij deze behandeling beter opgenomen door de huid.

Wat is het resultaat van microdermabrasie?

De huid is na de eerste behandeling stralend en fris. De teint is egaler en de structuur veel gladder. Zelfs een aantal dagen na de behandeling neemt de huid nog steeds verzorgingsproducten beter op. Dit wil zeggen dat alle dagelijkse verzorgingsproducten (mits ze geschikt zijn voor jouw huid) beter hun werk doen.

Niet alleen littekens van acne, maar ook pigmentvlekken worden zachter en minder zichtbaar en je huid voelt weer soepel aan. De bloedcirculatie wordt beter en de huid is grondig gereinigd.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een microdermabrasie behandeling in Den Haag? Boek een gratis consult om de mogelijkheden te bespreken!

Afspraak maken