Boek de gratis huidanalyse!

En kom erachter welke behandeling bij uw huid past.
Maak online een afspraak

Microdermabrasie Den Haag

Al meer dan 15 jaar, is deze behandelmethode in de salon erg populair. Dit komt omdat wij met microdermabrasie direct resultaten kunnen creëren waardoor de huid er weer fris en stralend uit komt te zien. Met microdermabrasie, bieden wij een zeer effectieve resultaat gerichte behandeling voor huidverbetering en huidverjonging. 

Boek een microdermabrasie behandeling of bel naar 070 3680456

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt een programma voor totale huidverbetering op maat voor zowel huidproblemen als huidveroudering. Dat doen wij op een natuurlijke manier met behulp van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en producten.

Uiterlijk speelt een belangrijke rol in het leven van mensen en dat realiseren wij ons goed. De impact die wij daarin hebben is groot en niet altijd in cijfers te meten. Wij zorgen ervoor dat iedere klant via een persoonlijk plan verbetering ervaart en zichzelf daardoor beter voelt. Wij werken vanuit onze kennis, expertise en ervaring, maar ook vanuit ons hart om van ieder bezoek een beleving te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Voor wie is microdermabrasie geschikt?

Deze schoonheidsbehandeling is geschikt als je de onderstaande problemen herkent:  

  • Als je als je last hebt van een grauwe en doffe huid.
  • Als de huid een grove structuur heeft.
  • Als je last hebt van veel comedonen of littekens van acne.
  • Als je de huid grondig wilt reinigen en de bloedcirculatie wilt stimuleren. 

Boek dan een kuur van drie behandelingen met de microdermabrasie! Wil je een frisse gladde uitstraling en de perfecte anti-aging behandeling? Voeg dan microdermabrasie bij je eerste volgende behandeling toe. 

Hoe werkt microdermabrasie?

Microdermabrasie is een huidvriendelijk apparaat wat de dode huidcellen verwijdert. Microkristallen geven een peeling zonder de huid te beschadigen. Door de kristallen en de zuigfunctie van het apparaat wordt de vernieuwing van de huid gestimuleerd.

Jouw huidtype en conditie bepaalt de intensiteit van deze schoonheidsbehandeling. Zodra de huid behandeld is gebruiken wij intensieve schoonheidsproducten die dankzij deze behandeling beter worden opgenomen in de huid.

Wat is het resultaat van microdermabrasie?

De huid is na de eerste behandeling stralend en fris. De teint is egaler en de structuur veel gladder. Zelfs een aantal dagen na de behandeling neemt de huid nog steeds de verzorgingsproducten beter op. Dit wil zeggen dat alle dagelijkse verzorgingsproducten (mits ze geschrikt zijn voor jouw huid) beter hun werk doen.

Littekens van acne maar ook pigment vlekken worden zachter en minder zichtbaar en je huid voelt weer soepel aan. De bloedcirculatie wordt beter en de huid is grondig gereinigd.

Afspraak maken