Treatments CadanCe Skin Spa

Book a free consultation below and find out which treatment fits you best!
Make an online appointment

Permanent hair removal

Wil je af van die vervelende haargroei op benen, oksels, bikinilijn of in je gezicht? Met IPL Duurzaam Ontharen hebben wij hier de perfecte oplossing voor. Op een snelle en vrij pijnloze manier kunnen wij op vrijwel iedere plek op het lichaam haren verwijderen. Nooit meer scheren, waxen of irritatie na het scheren? Het is echt mogelijk!

CadanCe Skin Spa

CadanCe Skin Spa offers a complete skin improvement program for both skin problems and skin aging. We do this in a natural way with the help of result-oriented beauty treatments en products.

Do you have any question? Contact us:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Hoe werkt IPL?

De naam Intense Pulse Light zegt het eigenlijk al. Door het geven van een puls licht op de huid wordt deze omgezet in warmte in de haarzakjes. Door de warmte worden deze vernietigd. Met als gevolg dat er geen nieuwe haren meer kunnen teruggroeien. Deze vernietiging kan alleen wanneer het haar in de juiste haargroeifase zit. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld kun je uitgaan van tussen de 8 en 10 behandelingen. De behandeltijd voor ontharen is vrij kort. Een oksel of bikinilijn kan binnen 10 minuten onthaard zijn. We adviseren na de behandeling ieder jaar terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Voor wie is IPL geschikt?

De IPL methode is het meest geschikt en effectief op een lichte huid met donkere haren. Wanneer haren minder pigment hebben, zoals rood, wit of grijs haar kan de behandeling minder of geen effect hebben. We geven je in een persoonlijk gesprek graag advies of een behandeling mogelijk is.

Wat zijn de resultaten van een IPL behandeling?

De resultaten zijn afhankelijk van de plaats van ontharen en de kleur huid en haar. Een lichte huid met hele donkere haren zal eerder onthaard zijn dan een licht getinte huid met minder donkere haren. Ook de plaats van het te behandelen gebied kan het  resultaat beïnvloeden.

Appointment