Een parel herken ik direct. En toen Ebony bij CadanCe Huidinstituut solliciteerde voor een stageplek en wij ons eerste gesprek voerden (op afstand), dacht ik: Zij is het! De parel die je één keer in de tien jaar ontmoet en die je nooit zal vergeten. Stiekem heb ik altijd gehoopt dat ik dat voor iemand ooit ben geweest of zal zijn.

Tijdens ons gesprek merkte ik gelijk dat zij mij inspireerde en ik hing binnen een paar minuten aan haar lippen. Zij was vriendelijk, meelevend, zacht en in haar communicatie erg duidelijk. Alles wat een schoonheidsspecialiste nodig heeft om succesvol te zijn! Naast dat wij als schoonheidsspecialisten veel kennis en kunde over de huid moeten leren gedurende onze carrière, zijn houding en sociale vaardigheden ook erg belangrijk. Ebony is hierin een natuurtalent; She has it all!

In de afgelopen maanden heeft Ebony veel bij CadanCe Huidinstituut geleerd. Zij is niet gestopt met groeien en zij verbaast mij iedere dag hoe snel zij ontwikkelt en hoe graag ze de beste schoonheidsspecialiste wil worden.
Voordat ik afstudeerde als schoonheidsspecialiste heb ik 15 jaar geleden een kans gekregen om aan de slag te gaan in een schoonheidsinstituut. Mijn werkgever geloofde in mij en ik deed er alles aan om mij te bewijzen. Want zonder papieren wilde ik nog harder werken om mijn meerwaarde te laten zien. Die kans wil ik ook aan Ebony geven. Simpelweg omdat ze het verdient en goed in haar werk is.

Naast haar doorzettingsvermogen, haar capaciteiten om snel te leren en haar wilskracht, is Ebony erg kundig. Zo hebben wij tijdens de lockdown (bijna) alle behandelingen getraind en geoefend, zodat zij de kwaliteit van CadanCe Huidinstituut kan waarborgen. Ik durf nu te zeggen dat zij veel meer kan en weet dan de meeste net afgestudeerde schoonheidsspecialisten en een vak volwassen specialiste binnen CadanCe Huidinstituut is geworden.

Schoonheidsspecialiste is in Nederland een vrij beroep. Ik ben helaas niet altijd even enthousiast om deze situatie, omdat er veel misgaat. Een ieder kan zich schoonheidsspecialiste noemen. Het brengt veel onduidelijkheid bij de klanten en de verschillen in kwaliteit zijn groot.

Over Ebony kan ik zeggen dat zij beschikt over meer kwaliteit dan de meeste jonge specialistes die ik in de afgelopen 15 jaar heb ontmoet. Zij weet precies wat ze doet en kan goed uitleggen wat ze doet en waarom ze het doet. Ook heeft zijn gouden handjes en dat wil jij als klant niet missen!

Vanaf 3 maart is Ebony beschikbaar op donderdag, vrijdag en zaterdag in de behandelruimtes van CadanCe Huidinstituut voor de volgende behandelingen:

  • La Colline bindweefselbehandeling;
  • Diverse Murad-behandelingen;
  • Murad Power Peel;
  • Microneedling;
  • Radiofrequentie lichaam en gezicht;
  • LPG Cellu M6 lichaamsbehandelingen;
  • Epileren en harsen van het gezicht;
  • Wenkbrauwen en wimpers verven.

Ook is ze in de winkel aanwezig voor productadvies en kan ze je te woord staan voor het inplannen van jouw afspraken.

Ebony heeft ambitieuze plannen. Ze gaat volgend schooljaar haar specialisaties halen, zoals bijvoorbeeld acne. Zij heeft er veel zin in en heeft bij ons al een onmisbare plek weten te veroveren. Zij ziet je graag binnenkort bij CadanCe Huidinstituut.