Boek de gratis huidanalyse!

En kom erachter welke behandeling bij uw huid past.
Maak online een afspraak

Facelift zonder operatie

De anatomie van je gezicht verandert naarmate je ouder wordt en de huid verliest zijn elasticiteit. Helaas hebben we daar allemaal mee te maken. Dit komt met name door dat onze collageen wat kwaliteit en kwantiteit afneemt en het langzaam verdwijnen van het vetweefsel op bepaalde plekken waardoor er volume verloren gaat. Een facelift is daarom een populaire behandeling om de huid te verstrakken. Maar een facelift is een ingrijpende behandeling om niet te inderschatten. Daarom hebben wij voor onze klanten naar een alternatief gezocht. Gelukkig hebben wij die: So Up Reloaded!

Bel naar 0703680456 voor een So up reloaded behandeling op maat!

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt een programma voor totale huidverbetering op maat voor zowel huidproblemen als huidveroudering. Dat doen wij op een natuurlijke manier met behulp van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en producten.

Uiterlijk speelt een belangrijke rol in het leven van mensen en dat realiseren wij ons goed. De impact die wij daarin hebben is groot en niet altijd in cijfers te meten. Wij zorgen ervoor dat iedere klant via een persoonlijk plan verbetering ervaart en zichzelf daardoor beter voelt. Wij werken vanuit onze kennis, expertise en ervaring, maar ook vanuit ons hart om van ieder bezoek een beleving te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

So Up Reloaded

De So Up Reloaded is de nieuwste techniek voor een strakkere huid. Deze behandeling wordt als zeer positief ervaren en wordt zelfs vergeleken met een ontspanningsmassage. De So Up Reloaded wordt ingezet voor o.a. verslapping van de huid, rimpelvorming en volumeverlies in het gezicht en op het lichaam. Ook cellutitis kunnen wij met de So Up reloaded goed behandelen. Deze behandeling beschikt over een combinatie van 6 verschillende technieken:


 1. Radiofrequentie. Dit houdt in dat we elektromagnetische golven een temperatuur van ongeveer 42 graden creëren in de huid. Dit stimuleert en herstelt de biologische functies doordat de energielevels van de cellen worden verhoogd.
 2. Bindweefselmassage
 3. Photodynamic
 4. Ultrasound
 5. Myo regenenis
 6. Lymfe drainage

Resultaat van facelift zonder operatie

De So Up Reloaded heeft uitzonderlijke resultaten. Wij maken een onderscheid tussen het gezicht en de rest van het lichaam.

De resultaten van het gezicht zijn:

 • Een gelifte huid met verminderde rimpels
 • Meer volume met een strakkere gezichtscontour als gevolg
 • Meer collagene en elastine vezels

Resultaten van het lichaam:

 • Verminderen van cellulitis
 • Verbeterde doorbloeding en lymfe circulatie
 

Afspraak maken

Meest gestelde vragen bij een facelift zonder operatie:

Blijft het resultaat definitief zichtbaar? 

Ja het resultaat is blijvend zichtbaar. Echter gaat het verouderingsproces gewoon door. Wij adviseren daarom om regelmatig een onderhoudsbehandeling te nemen om het verouderingsproces voor alsnog te vertragen.

 Hoe voelt de behandeling? 

Geen zorgen, de behandeling is geheel pijnloos. De huid zal prettig en warm aanvoelen en de behandeling is ontspannend.

Meer volume in jouw huid
Een verfijnde huidstructuur
Verbetering van de collageen vezels
Strakke en gelifte huid