Zorg goed voor jezelf door je immuunsysteem een boost te geven!

Het is je niet ontgaan, wij hebben op moment veel te verduren en het is belangrijker dan ooit om goed voor jezelf en je gezondheid te zorgen. In deze tijden is het vooral belangrijk dicht bij jezelf te blijven. Er wordt op dit moment veel van ieders geduld en inzet gevraagd en het is daarom van groot belang om kritisch te kijken naar wat je doet om jouw lichaam te ondersteunen.

In “gewone tijden” heb ik dagelijks veel vragen die bij mij opkomen: Voel ik mij goed? Doe ik genoeg voor mijzelf? Ben ik een goede moeder? Eet ik gezond? Ben ik een goede vrouw en vriendin? Wie ben ik eigenlijk? Wat zijn mijn dromen en wat is mijn bijdrage aan de wereld? Vragen die mij helpen mijzelf te ontwikkelen en een goed mens te zijn. Sinds een week heb ik twee belangrijke vragen waardoor alle andere even opzij zijn gezet. Gek dat een situatie als deze alles naar primaire behoeftes terug kan brengen. Ben ik (en is mijn gezin) gezond? En hoe kom ik, zakelijk en persoonlijk, deze uitdaging door?

Omdat gezondheid op nummer 1 staat, wil ik je hier vertellen wat je kunt doen om jouw immuunsysteem te ondersteunen. Want als jij je energiek en gezond voelt, creëer je ruimte om creatief te zijn en te blijven en om acties te ondernemen voor een mooie toekomst.

Een goed functionerend immuunsysteem gaat je helpen gezond en fit te blijven. Het gezegde “an apple a day keeps the doctor away” is nu actueler dan ooit omdat vitamines en antioxidanten je immuunsysteem kunnen stimuleren. Naast het zeer serieuze advies van de overheid om 1,50 meter afstand te bewaren om verspreiding van het virus tegen te gaan, is het belangrijk niet te vergeten om voor je weerstand en je emotionele gezondheid te zorgen.

Naast gezond en gevarieerd eten, rusten nu dat er tijd voor is, mediteren, genoeg buitenlicht, en misschien online yoga of workout-lessen, kun je denken aan voedingssupplementen. Neem nu bijvoorbeeld onze Greens, Collageen poeder en Vitamine C. Een ideale cocktail om jouw tekorten aan te vullen en jouw huid fris en stevig te houden

  • Greens – Een sterk geconcentreerd complex voor een boost aan vitamines en mineralen. Het zorgt voor beter functionerende darmen, zodat de afvoer van afvalstoffen en aanvoer van voedingstoffen optimaal verloopt.
  • Collageen poeder – Een concentratie van 21 ingrediënten die ervoor zorgt dat je huid vitaal en gezond blijft. De huid wordt zowel aan de binnen- als de buitenkant versterkt. Dit is een goed alternatief voor je bezoek aan de schoonheidsspecialiste.
  • Vitamine C – Een belangrijke vitamine voor het versterken van de immuniteit van het lichaam waardoor de klachten en de symptomen van een virusinfectie beperkt blijven. Daarbij ondersteunt de beauty supp Vitamine C de aanmaak van collageen, zodat jouw huid gehydrateerd en stevig blijft.

Nu bij CadanCe Huidinstituut: “Boost your Health pakketten” voor €177 in plaats van €203,75!