The Truth Behind Beauty – Huidveroudering ogen en mond

Regelmatig komen klanten bij ons binnen die last hebben van (vroegtijdige) huidveroudering rondom de ogen en de mond. De eerste tekenen van ouder worden zijn inderdaad vaak op die plekken als eerste zichtbaar. Waarom?

De huid rondom onze ogen en mond is constant in beweging en krijgt daardoor veel te verduren. Op deze plekken zijn kringspieren aanwezig, die de huid de hele dag door uitrekken en vervolgens weer terug laten veren.

Op jongere leeftijd is de huid elastisch genoeg en merk je daar niets van. Maar naarmate we ouder worden vermindert de elasticiteit en kun je verslapping van de huid en rimpelvorming ervaren.

Daarom geven wij bij CadanCe Huidinstituut altijd het eerlijke advies om vroeg te beginnen met het verzorgen van je huid op deze kwetsbare plekken en preventief gebruik te maken van anti-aging producten.

Een frisse en strakke huid rondom je ogen en mond kan de tekenen van vermoeidheid wegnemen en jou een jongere uitstraling geven!

Tips en samenvatting:

  • De huid rondom de ogen en mond veroudert sneller en heeft meer aandacht nodig!
  • Gebruik daarvoor specifieke oog- en lippen/mondproducten.
  • Start met de verzorging van je ogen en mond voordat je tekenen van veroudering ervaart en vertraag zo de rimpelvorming.