The Truth Behind Beauty – Je jonger voelen en er jonger uitzien is een keuze

Na een super zonnig en warm aanvoelend najaar is nu toch echt de tijd aangebroken voor het koudere weer. Dagen met regen, wind en een temperatuur die naar beneden zakt. Het fijne aan deze tijd vind ik dat ik de gordijnen dicht kan trekken, kaarsjes kan aansteken en mezelf af en toe heerlijk op de bank kan nestelen met een dampende kop thee en een stukje chocola. Zonder me daarover schuldig te hoeven voelen.

De Sint komt zaterdag aan in het land en al weken liggen de supermarkten vol met verleidingen zoals pepernoten, kruidnoten en chocoladeletters. Natuurlijk weten we dat het belangrijk is om iedere dag minimaal 2 stuks fruit en voldoende groenten te eten en 2 liter water te drinken. Het is echt niet zo dat wanneer je een avocado eet je dat direct aan je huid kunt zien, maar een gezonde levensstijl met de juiste voeding, voldoende lichaamsbeweging en een gematigd stress level kunnen daadwerkelijk bijdragen aan een mooi, gelukkig leven en een mooie huid. Die keuze maak je zelf, iedere dag opnieuw.

Hoe je je van binnen voelt, straal je van buiten uit. Dus wanneer je net als ik op de bank zit met een lekker stukje chocola, geniet ervan, maar drink daarna gerust nog een paar extra slokken water of thee.