Rimpels verminderen met Retinol

Retinol is waarschijnlijk een van de meest onderzochte huidverzorgingsingrediënten ter wereld en dat is terecht. De huid heeft namelijk ontzettend veel baat bij retinol.

Retinol is een ander woord voor vitamine A en is in staat zichzelf aan andere huidcellen te hechten, zodat de cellen zich als jongere en gezondere huidcellen moeten gaan gedragen. Daarnaast is vitamine A een sterke antioxidant. Dit betekent dat de actie van vrije radicalen, die ervoor zorgt dat de huid zich beschadigt en veroudert, geremd wordt.

Niet alleen bij huidveroudering, maar ook bij acne en hyperpigmentatie, gebruiken wij retinol voor huidverbetering.

Wat maakt de vernieuwde retinol-lijn van Murad zo bijzonder?

Er wordt gebruik gemaakt van een unieke tri-active technologie. Een snel werkende retinoide, een tijdgebonden retinol en een retinol booster. Deze combinatie maakt dat de producten 250% krachtiger zijn dan andere retinolproducten. Daarnaast is het absoluut veilig te gebruiken ook voor de gevoelige huid.

De lijn bevat 3 producten:

  • Retinol Youth Renewal Serum; het #nr1 retinolproduct in de VS. 93% van de gebruikers merkt een zichtbare vermindering van lijnen en rimpels in slechts 2 weken.
  • Retinol Youth Renewal Eye Serum; verbetert het uiterlijk van rimpels rondom de ogen. 93% van de gebruikers merkt een zichtbare vermindering van lijnen en rimpels rondom de ogen in slechts 4 weken.
  • Retinol Youth Renewal Night Cream; hydrateert intens en verbetert tegelijkertijd de contouren en rimpels. 83% van de gebruikers merkt een stevigere, jeugdigere huid op in slechts 4 weken.

Wist je dat je vitamine A perfect kan combineren met vitamine C? Combineer de verhelderende werking van vitamine C met de nieuwe, rimpel minimaliserende voordelen van onze retinolproducten.

LET OP!
Het is van belang om een compleet thuisprogramma te gebruiken, het liefst van hetzelfde merk. Enkel de samenwerking van producten en de combinatie van sterke ingrediënten maken het resultaat optimaal. Vergeet je huid niet te reinigen en te exfoliëren, voordat je een serum en crème met retinol gaat gebruiken. Ook hydratatie en zonnebescherming zijn cruciale stappen, zodat je huid jeugdig en glad blijft.