Op dinsdag 17 maart sloten wij tijdelijk onze salon voor behandelingen, voor jullie en voor onze gezondheid. Niet wetend wat ons te wachten stond door het coronavirus. Net voor de sluiting hebben wij nog zoveel mogelijk klanten geprobeerd te helpen met huidklachten. Nu ruim 6 weken verder, had ik gehoopt weer te mogen starten met aangepaste maatregelen, maar helaas, we moeten nog even geduld hebben.

In eerste instantie was het makkelijk en vanzelfsprekend om positief te blijven. De situatie bood ook een kans om dingen op te pakken, waar je door tijdgebrek soms wat minder aandacht aan kunt geven, dan je zou willen. Marketing is daar een goed voorbeeld van. Een groot budget gaat bij ons naar marketing om ervoor te zorgen dat wij goede en duidelijke informatie naar onze (potentiële) klanten verstrekken. Maar omdat we met mensen werken en afspraken de grootste prioriteit krijgen, kunnen we niet altijd alle ideeën die we hebben uitwerken en worden marketingtaken vaak laat in de avond of op vrije dagen uitgevoerd. Nu ik niet meer mocht behandelen, kon ik wat marketing betreft de puntjes op de i te zetten. Met als resultaat nieuwe vlogs, blogs en campagnes, zoals de acne-campagne.

Nu wordt het lastiger, omdat de situatie voortduurt, maar ik heb mijzelf beloofd om positief te blijven, om te blijven genieten en om hoop te houden. In de salon zijn wij aan het sorteren en schoonmaken. En we volgen online trainingen. Ik voel mij enorm gesteund door mijn team (Simone en Isabelle) en het is fijn dat we onderling nog veel contact hebben. We missen onze klanten enorm en het is verdrietig dat wij niet mogen doen waar wij goed in zijn. Gelukkig kunnen wij dagelijks nog wel veel klanten blij maken met online advies en met de verkoop van producten, die wij persoonlijk aan huis afleveren.

Ook brengen we veel tijd door met ons gezin. Dat doet ons goed! Ik geniet van de kinderen en van de dagelijkse gesprekken. Ik kook wat uitgebreider voor ze en dat geeft mij veel voldoening. Het moet soms zo gehaast en snel… Nu heb ik er alle tijd voor en koken is een van mijn favoriete bezigheden naast mijn werk. Uiteraard is er door het feit dat wij veel met z’n vieren zijn en veel meer meemaken van elkaar, af en toe ook wat onenigheid, maar gelukkig kan ik dat snel loslaten en weer doorgaan met de gezellige bezigheden samen. Ik heb zelfs met mijn kinderen nog een paar TikToks opgenomen. Wij hebben ontzettend veel gelachen en veel lol gemaakt. Dat neemt niemand van ons af en de herinneringen zullen lang in mijn hoofd blijven als iets waar ik op terug kan kijken met een heel fijn gevoel.

Het lijkt erop dat we binnen 2 a 3 weken weer open mogen. Ik duim dat we uiterlijk 18 mei mogen beginnen en wij bereiden alles hier op de zaak voor, zodat wij klaarstaan voor een vliegende (her)start. Zodra we een concrete datum hebben, nemen we gelijk contact met je op om de behandeling in te plannen. We zullen een goede planning maken, zodat iedereen weer terecht kan binnen een paar weken, uiteraard met de kwaliteit en aandacht, die je van ons gewend bent. Ik heb er ontzettend zin in en kijk er naar uit om jullie weer te zien. Zodra we een concrete datum hebben, nemen we gelijk contact op om de behandeling in te plannen.

Tot die tijd wensen we je veel gezondheid en liefde. Hou je goed en blijf voor je huid zorgen!