Voor de derde keer in 7 jaar zijn wij genomineerd voor de Beauty Award! Wat een resultaat hebben wij als team bereikt en wat zijn we weer trots!

Het is een eer om weer bij de top 3 van Nederland te horen en om deel te nemen aan dit traject.

Wij hebben onze inzending in oktober naar de organisatie van de Beauty Award verzonden, hierna hebben wij in december een bezoek gekregen van de mystery guest. De vakjury heeft na grondig beraad van de inzending en het bezoek van de mystery guest besloten om CadanCe Huidinstituut te nomineren voor “Beste salon van Nederland 2024”.

Op 28 februari komen alle genomineerden bij elkaar voor een interview. Vervolgens krijg ik op 13 maart een gesprek met de jury van de Beauty Award, hier worden vragen gesteld over de marketing, bedrijfsvoering, management en nog veel meer. Het is een spannende tijd voor ons en wij gaan er alles aan doen om de award mee naar huis te nemen.

Op 20 April krijgen wij het verlossende antwoord en horen we of wij de beste schoonheidssalon van Nederland zijn. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte!

Via deze weg willen we onze klanten bedanken voor het vertrouwen. We weten dat onze organisatie leunt op tevreden klanten en dat dit zonder jullie niet mogelijk was geweest. Ook wil ik graag mijn team bedanken voor de inzet en fijne samenwerking. Ik voel mij enorm gesteund door Ebony en Thalita, waar ik altijd op kan rekenen en uiteraard ook Nuria en Renata onze lieve collega’s in opleiding.

Liefs,

Sophie