The Truth Behind Beauty – Vernieuwen en investeren voor een beter advies

CadanCe bestaat al 25 jaar! Het 25-jarig jubileum van CadanCe hebben wij het afgelopen jaar uitgebreid met jullie gevierd. Daarnaast is het deze maand 3 jaar geleden dat ik, Sophie Imbert, CadanCe heb overgenomen van de vorige eigenaar en er CadanCe Huidinstituut van heb gemaakt.

CadanCe Huidinstituut is een gerenommeerd huidinstituut in Den Haag en omgeving en biedt een breed aanbod voor perfect aging, acne en figuurcorrectie. Als vakvrouw en onderneemster is het voor mij altijd cruciaal om onderscheidend en innovatief te blijven. Ook dit jaar gaan wij investeren in kennis en nieuwe technieken, zodat wij onze huidige en toekomstige klanten de nieuwste en beste behandelingen kunnen bieden.

Waarom zo veel keuze en nog meer uitbreiding?
Stel je bent ziek (virus, infectie of anders) en je gaat naar de huisarts. De arts stelt een diagnose en schrijft een middel voor. Dit klinkt misschien vreemd, maar dit middel is niet altijd het allerbeste voor jou. Uit de keuzes die de arts heeft, schrijft hij of zij het meest passende middel voor. Zo werkt het ook in de schoonheidsbranche en bij CadanCe Huidinsitituut. Wanneer wij, na het uitvoeren van een huidmeting, een beeld hebben van de conditie van jouw huid, beoordelen we wat jouw huid nodig heeft. Wanneer we slechts 3 opties hebben om jouw huid te behandelen, dan kunnen we je niet altijd het allerbeste aanbieden. Maar wanneer we veel opties hebben (en uitgebreide kennis hierover), dan krijg je een advies op maat. Daarom streven we ernaar om de keuzemogelijkheid in onze salon zo groot mogelijk te maken.

Gelukkig hoef je bij CadanCe Huidinstituut niet zelf te kiezen uit alle verschillende behandelingen. Nadat we je huid hebben gemeten en beoordeeld en je wensen hebben geïnventariseerd, leggen wij een aantal opties aan je voor.

Boek een gratis consult bij CadanCe Huidinstituut en laat je door ons informeren ons brede aanbod en jouw mogelijkheden hierin.