1. Gebruik de juiste huidverzorging en reinig je huid 2 x per dag om de huid goed in balans te houden. Gebruik hierna een olie vrije crème om de huid te hydrateren en te beschermen tegen vrije radicalen.

2. Laat je huid 1 keer per maand door een van onze specialiste reinigen, je krijgt hierbij passend advies voor thuis. Veel mensen met acne gebruiken de verkeerde producten met als gevolg dat de huid uitdroogt en de acne erger wordt. Als je aanvullend verzekerd bent en afhankelijk van jouw verzekeringspakket worden de acne behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed.

3. Gebruik 2 x per week een zuiverend masker om de huid te reinigen, opfrissen en voor een helderde teint.

4. Gebruik 2 x per week een exfoliërend product om de dode huidcellen te verwijderen ,hierdoor worden de producten beter opgenomen door de huid.

5. Let op je voeding bepaalde soorten voedingsproducten zoals zuivel, vetten, chocolade en varkensvlees kunnen invloed hebben op de huid.

6. Drink 2 liter water per dag en eet voldoende groente en fruit het bevat veel antioxidanten dit draagt bij aan een gezonde huid.

7. Gebruik extra voedingssupplementen zoals omega 3 om de huid barrière te versterken, dit werkt ook ontstekingsremmend op de huid.

8. Gebruik minerale make-up producten. De huid kan hierdoor blijven ademen en het verstopt de poriën niet.

9. Wissel regelmatig van kussensloop en droog iedere dag je gezicht af met een schone handdoek, beide op 60 graden gewassen.

10. Blijf zelf zoveel mogelijk van je huid af, je handen zitten vol met bacteriën hierdoor worden de ontstekingen erger. Ook kun je door verkeerd uitdrukken de huid beschadigen en wondjes maken.

Ben je geïnteresseerd in onze acne behandelingen neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden voor jouw huid zijn. Wij stellen samen met jou een passend behandelplan op en geven hierbij ons beste advies.