Zoals de meeste van jullie al weten, zijn wij (team CadanCe) weer in de strijd voor beste schoonheidssalon van Nederland. Dit vergde veel voorbereiding en schrijfuren. Omdat ik jullie graag meeneem in onze bijzondere Beauty Award ervaring, deel ik met jullie een kort stukje van mijn motivatie brief. Deze heb ik mogen schijven voor de vak jury als introductie van een mooi en lang werkboek waar ik meer dan 40 vragen heb moeten beantwoorden en heb moeten argumenteren. Omdat de relatie met onze klanten gebaseerd is op vertrouwen en eerlijkheid, vind ik het leuk en relevant om een stukje van mijn introductie te laten lezen.

Veel leesplezier!

 

“De weg naar een succesvol, innovatief en stabiel bedrijf is niet vanzelfsprekend geweest. Het vergde veel werk, een duidelijke organisatie en een goede combinatie van intuïtie en metingsresultaten. Vallen en opstaan met de vele uitdagingen die een ambitieuze ondernemer kan tegenkomen. Maar vooral dagelijks leren van mijn fouten en successen en nooit vergeten te genieten van alles wat ik bereikt heb: “You win or you learn”!

Een van onze grootste uitdagingen is 100 procent tevredenheid. Wij streven hiernaar en daar is een beetje perfectionisme voor nodig, maar ook geduld, doorzettingsvermogen, passie, kennis en vooral heel veel discipline. Dit zijn ook onze normen, waarden en bedrijfskernwaarden.

Bij CadanCe werken wij als team met duidelijke richtlijnen en protocollen. De taken van iedere collega zijn duidelijk en de verdeling hiervan is een bewuste keuze. De talenten van ieder individu binnen het bedrijf worden hierbij optimaal benut.”

 

Op dit moment zijn wij in afwachting van het eventuele bezoek van een mystery guest. Duimen jullie met ons mee? Wij houden jullie op de hoogte!