De lente is al een tijdje geleden begonnen maar helaas is er nog niet veel van te voelen! Waar is de zon? Gelukkig blijven de avonden al een stuk langer licht waardoor we meer energie krijgen.

Naast dat de zon zorgt voor aanmaak van vitamine D in ons lichaam, heeft het enorm veel invloed op onze gemoedstoestand. Echter kan je zelf ook veel doen zodat je lekkerder in je vel zit. Want gelukkig of blij zijn is een keuze die je kan maken.

Omdat ik zelf erg gesteld ben op de zon, heb ik het de laatste tijd zwaarder en doe er alles aan om goed voor mezelf te zorgen. Ik sport op dit moment 5 keer per week (dan wel in de sportschool en niet buiten), ik maak lange nachten met veel rust en werk aan zelfontwikkeling door veel te lezen over zakelijke onderwerpen.

Daarnaast neem ik veel tijd voor mijn gezin en probeer het in huis extra gezellig te maken door uitgebreid te koken (lees gezonde recepten) en neem ik de tijd om regelmatig een LPG-behandeling te ondergaan bij Liza.

De combinatie van sport en LPG maakt het dat ik lekker in mijn vel zit, eind juni wil ik mijn doel hebben bereikt: een strak en fit lichaam. Dit is niet te meten, maar ik voel wel wanneer het zover is. Want alleen door er aandacht en tijd aan te geven, ga ik me goed voelen. En wat is het fijn om te komen liggen voor een LPG lichaamsbehandeling! Ik raad het iedereen aan die bezig is met sport en/of dieet. Je huid voelt strakker en steviger aan en het verminderd de sinaasappelhuid, daar heb ik last van op mijn billen. Ik probeer één keer per week een behandeling te ondergaan zodat ik zichtbare resultaten kan behalen.

En nu wachten op het mooie weer zodat ik mijn blote benen kan laten zien en mijn leuke jurkjes kan aantrekken…

Liefs,

Sophie