‘Na 4 weken vakantie ben ik weer terug en heb ik veel zin in mijn werk, maar vooral om mijn collega’s en klanten weer te zien en te spreken.

Samen met mijn man ben ik een week in Santorini geweest. We hebben veel rust genomen en ook veel gezien op het prachtige eiland. Het was heerlijk om daar samen te zijn, zonder verplichtingen en haast maar ook echt om tijd voor elkaar. We hebben veel gepraat over de afgelopen en komende periode, plannen gemaakt en vooral naar elkaar geluisterd ( wat we in het dagelijks leven te weinig doen door alle drukte).

Na Santorini hebben we onze kinderen Liza-Mary en Tom opgehaald om naar mijn geboorte plaats af te reizen. Daar hebben we veel vrienden bezocht en een fantastische bruiloft bijgewoond van onze jeugd vrienden. Een fantastische week vol ontmoetingen, heerlijke diners, mooie wandelingen en sport.

De laatste twee weken hebben we in het zuiden van Frankrijk doorgebracht in Gujan-Mestras (bij mijn ouders, broer en zus). Een mooie plek waar we begin van het jaar een chalet hebben gekocht, om vaker met mijn familie te kunnen zijn tijdens onze vakantie.

Al aan het einde van de derde week, verlangde ik naar mijn werk. Niet zo gek, want ik vind het steeds moeilijk om zo lang weg te zijn, terwijl mijn lieve team hard aan het werk is op de zaak. Ook ben ik afgelopen tijd daarin echt verandert en heb ik geleerd om los te laten, al blijft het een gevoelig punt waar ik nog in kan ontwikkelen. Wat bevestigd werd, is dat team CadanCe een top team is en we op elkaar kunnen rekenen. Thalita, Ebony en Sascha hebben de zaak fantastisch gerund met elkaar.

Ik heb zeer beperkt contact met mijn team gehad omdat ik weet dat zij 200% de visie en missie van CadanCe uitdragen. Dat geeft me een heel vrij gevoel en geeft me het vertrouwen dat onze klanten in goede handen zijn, ook als ik op vakantie ben. Ik ben ze zeer dankbaar en voel me nauw verbonden met het team, ook als ik er niet ben.

Nu gaan we een leuke en drukke tijd tegemoet waar we veel onder de loep gaan nemen, ons verder ontwikkelen en nog meer klantentevredenheid willen bereiken. Dat vergt een goede organisatie, veel gesprekken en onderzoeken maar ook liefde en passie. We gaan ervoor en hebben er veel zin in.

Op naar een spannende tijd met mooie huiden, nog betere adviezen en tevreden klanten. Maar ook veel passie , gezelligheid en liefde voor elkaar!’

Liefs,

Sophie