Een week geleden zijn de werkzaamheden bij CadanCe Huidinstituut begonnen! Een hele spannende tijd voor team CadanCe. We passen ons de komende weken zoveel mogelijk aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

We kijken allemaal heel erg uit naar het eindresultaat van de renovatie: CadanCe huidinstituut in een nieuw en fris jasje, de vloer, elektriciteit en de meubels in de behandelcabines worden allemaal vernieuwd.

Twee jaar geleden heeft Sophie besloten om enkele aanpassingen te gaan doen bij CadanCe. Voornamelijk de behandelcabines wilde ze vernieuwen, zodat onze trouwe klanten zich nog prettiger kunnen voelen en team CadanCe nog fijner kan werken. Helaas, met de sluiting tijdens de coronapandemie heeft dit op zich laten wachten, dit vonden we erg jammer. Ondernemen is ook keuzes maken, in 2020 heeft Sophie hierdoor gekozen om de werkzaamheden uit te stellen.

Begin 2022 zijn deze plannen weer opgepakt en voorbereid en over 2 weken hopen wij te heropenen op de vlierbomstraat 461, om daar onze klanten weer van harte te kunnen ontvangen.

De laatste weken zijn niet hellemaal soepel verlopen maar we blijven positief naar de situatie kijken: We kunnen onze klanten aangepast ontvangen aan de frambozenstraat 43 bij Carina Boon, zij heeft ons een heel warm en vriendelijk welkom gegeven. Thalita, Ebony en Chantly doen hun uiterste best om jullie in deze situatie de beste adviezen en behandelingen te geven. We bedanken ook team CadanCe voor hun flexibiliteit en harde werk. Zonder de toewijding van deze drie fantastische dames en de hulp van Carina, hadden we dit nooit mogelijk kunnen maken!

Wij houden jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen en hopen dat jullie net zo enthousiast over het eindresultaat zijn als wij. En nu gaan we met z’n allen duimen dat alles op tijd klaar is!

Liefs,

Team CadanCe Huidinstituut.