Na de geboorte van mijn dochter Liza-Mary besloot ik mijn droom te volgen en ondernam ik stappen om in de beauty branche te werken. Ik had eerder een opleiding in marketing communicatie en management gedaan en was al een aantal jaar werkzaam in een commercieel bedrijf in Rotterdam.

Sinds dat ik me kan herinneren, wist ik dat ik in de “beauty” wilde werken. Dus besloot ik, naast mijn kinderen en mijn baan, de opleiding uiterlijke verzorging te volgen en behaalde mijn diploma.

Waarom de beauty branche? Omdat ik wil toe doen aan de zelfverzekerdheid van mijn medemensen. Ik heb de afgelopen jaren ontdekt, dat ik met mijn passie en expertise, een boost kan geven aan vrouwen en mannen die onzeker kunnen zijn over hun huid of silhouet.

Iedereen zou (stiekem of niet) zichtbaar willen zijn. Of dat het is in je gezin, je vriendengroep of op jouw werk. Hoe fijn is het om op te vallen door jouw kwaliteiten? En als je durft op te vallen heb je die extra kracht nodig die jou goed over jezelf laat voelen. Bij mij, is het mijn uiterlijk. Begrijp me niet verkeerd, ik val niet graag op DOOR mijn uiterlijk… ik val graag op door mijn kennis, passie, behulpzaamheid, expertise en ervaring.

Een verzorgde huid en sportieve silhouet maken dat ik me zelfverzekerd voel en durf op te vallen. En dat voelt heerlijk! Ik voel me vrij, hoef me niet te verbergen en kan naast een mooie huid en veel sporten, werken aan persoonlijke ontwikkeling en kennis. Daarmee kan ik het verschil voor mijn klanten maken! Ik gun hen dat zij ook zichtbaar worden en zich zelfverzekerd voelen.

Bij CadanCe huidinstituut hebben wij de focus op de volgende 3 pijlers: Perfect aging, acne en figuurcorrectie. Door naar jouw wensen te luisteren en het juiste persoonlijke behandelplan op te stellen, kunnen wij samen met onze klanten werken aan zichtbaar resultaat. Of je last heb van verslapping, rimpels, grove poriën, pigment, acne of cellulitis, wij kunnen jou helpen om verbetering te behalen!

Maak een afspraak voor een gratis consult en kom een stapje dichterbij jouw zelfverzekerde versie.